Tuesday, May 21, 2019

ঘরে বসে লাখপতি হোন।

অনলাইন ভিত্তিক অর্থ উপার্জনের ১০০% নিশ্চয়তা দিয়ে ডি.আই.টি-তে বিভিন্ন কোর্স-এ ভর্তি চলিতেছে..!

মোবাইলঃ-01763-023348

Modele de tarcuri pentru gaini

Pentru Gaini mari nu poti sa folosesti PLASA mica. ITI filé DIN experienta. Eu am folosit PLASA Tip “Rapita” Sub cotetul gainilor mari si a fost OK. E adevatat ca la fiecare an trebuie sa o schimbi pentru ca se Rupe. Poti folosi si ceva mai scump Daca-ti permite bugetul, Dar sa AIBA ochiuri maricele. O zi buna. Temelia (Dacă nu optați pentru un adăpost suspendat PE Piloni) 1. Pentru început se îndepărtează stratul Superior al solului la o adâncime de 35 cm. 2. PE deasupra se montează un Pat de pietriș și nisip cu înălțimea de 10 cm. 3.

Cofrajul îl vom realiza DIN scânduri cu o grosime de CIRCA 25 cm. 4. Apoi, DIN nuiele de 8 mm grosime vom confecționa carcasa de armătură, peste care vom Turna Beton (M300) și îl vom lăsă să se usuce în Jur de 3 săptămâni. 5. după ce betonul se va întări vom instala podeaua de scânduri. Dacă totuși omiteți fundația, cel puțin îngrădiți perimetrul de Sub coteț cu ajutorul unor table DIN fier (băgate în tărtășești la 30 cm adâncime) pentru a proteja găinile de rozătoare. Ridicarea pereților 1. Montăm structura DIN grinzi; 2. O căptușim cu scânduri, între Care se Pune un MATERIAU termoizolant (rumeguș, vată minerală, paie); 3.

pentru căptușeală se mai pot folosi lambriuri, plăci PAL sau placaje. De asemenea, Noi am ales sa securizam tarcul si de sus. Pentru asta am folosit o PLASA de Plastic cumparata de la Dedeman. Creșterea găinilor ouătoare sau DIN rase de carne este o activez atractivă pentru orice Familie Care dorește să își asigure o alimentație lipsită de riscuri. Pentru a crește însă în cele mai bune condiții păsările de curte, aveți nevoie de un coteț, de un adăpost construit Special pentru acestea. IAR cele mai ieftine și mai la îndemână soluții sunt cele din lemn. Aveti nevoie de urmatoarele materiale: 4 placi de OSB de 8mm si 4 stalpi de 8 × 8 de 3 m lungime. Pentru structura podelei si a acoperisului aveti nevoie de aproximativ 20 de lati de blana de 2x5cm sau si mai mari. Eu am cumparat tot ce aveam nevoie de la Dedeman. Au o Gama variata de produse si imposibil sa nu gasesti de toate.

O sa va mai trebuiasca cuie, suruburi, tabla pentru acoperis, 10m PLASA de Sarma pentru custile de iepuri si Cam atat. Pentru că știm că timpul inseamnă Bani si Energie, livrăm comenzile in acceași Zi pentru produsele aflate in STOC. Pentru 10 Gaini, este nevoie sa alocati o suprafata de 2, 6/1,5 metri. Daca totusi dispuneti de suficient spatiu, puteti adapta modelul in ASA fel incat sa aveti Cate 1 metru Patrat pentru fiecare pasare. O Voliera ideala pentru 10 PASARI AR avea o suprafata de 2 × 7 metri.

Share This:

Check Also

Modele lettre demande echeancier dette

Une lettre de demande indique le montant dû, la date et le moment où la ...

সম্পাদকঃ জিয়া্উল হক, নির্বাহী সম্পাদকঃ নওশাদ আহমেদঠিকানাঃ কমিউনিটি হাসপাতাল (৫ম তলা) মুজিব সড়ক, সিরাজগঞ্জ।
ফোনঃ ০১৬৮৩-৫৭৭৯৪৩, ০১৭১৬-০৭৬৪৪৪ ইমেইলঃ sonardesh24.corr@gmail.com, sonardesh24@yahoo.com